Üzletviteli tanácsadás

Az üzletviteli tanácsadás sokszínű konzulensi feladat. Cégünk segítséget nyújt Önnek a cégvezetés mindennapi gondjaiban és problémáiban. Cégünk egy üzletviteli tanácsadási projekt során igyekszik meglátni a hiányosságokat a folyamatokban, az ellentmondásokat a célok és a működés között.

Komplex szemlélet és tanácsadói módszertan

Ebben segít minket az iparági tapasztalat, de a legfontosabb elem az a komplex szemlélet és tanácsadói módszertan, amivel az ügyfeleinket segítjük céljaik elérésében, támaszkodva napi tapasztalataikra és helyismeretükre.Minden szervezet életében többször is előfordul olyan helyzet, amikor a mennyiségi növekedés minőségi változásokat követel meg.  

A működési folyamatok kézbentartása, állandó javítása, illetve újjáalakítása, valamint a folyamatokra alapozott szervezeti és irányítási szerkezetek megteremtése nagyban segítheti a fellépő helyzet hatékony kezelését, valamint negatív kihatásának és kockázatának csökkentését. 

Az üzletviteli tanácsadás a cégekben működő gazdasági folyamatok, tevékenységek megismerését, átvilágítását, ezt követő elemzését, valamint átalakítását, optimalizálását, esetlegesen megszűntetését jelenti.

Szolgáltatásaink:

  • helyzetelemzés (gyenge pontok és erősségek feltérképezése),
  • jogi és gazdasági átvilágítás
  • stratégiai tervezésben való részvétel,
  • vállalkozás optimalizálása
  • válságkezelés
  • jogi segítségnyújtás

Kapcsolattartó személy:
dr.  Zárai Eszter
együttműködő ügyvéd
Facebook